Wat we ook doen, we doen het met passie
En dat doet Van Pelt delicatessen al sinds 1915. Grootvader Klaas van Pelt was als melkboer een bekend gezicht in Dubbeldam. Zijn zoon Jos van Pelt breidde dit later uit en reed met verschillende paard en wagens door Dordrecht om zijn melk te bezorgen. Toen het damplein in Dubbeldam ontwikkeld werd, opende Jos van Pelt, als een van de eerste, zijn winkel aan het damplein, met voornamelijk melk, kaas, eieren en wat vleeswaren in het assortiment.
Van Pelt werd een begrip en in de jaren 70 opende Nico van Pelt, zoon van Jos, een tweede delicatessen winkel in het destijds nieuwe winkelcentrum Sterrenburg. Al die jaren heeft Nico van Pelt vol passie de familiezaak mogen voortzetten door dagelijks voor zijn klanten klaar te staan. Tot het in de zomer van 2017 tijd werd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Vanaf die tijd staan, Bart & Laura Boersma, samen met het hele team van Van Pelt dagelijks voor u klaar om u te voorzien van heerlijke delicatessen, versproducten, borrelplanken en meer.
Passie en ambacht, dat is waar het al jaren om draait bij van Pelt Delicatessen & Catering.
En dat niet alleen. In 2020 opende Lunchroom Van Pelt haar deuren, in een tijdelijk onderkomen, voor een lekker kopje koffie, huisgemaakte taart of een heerlijke lunch met verse producten uit onze winkel. Deze lunchroom is eind 2022 verbouwd tot Brasserie Van Pelt waar u terecht kunt voor dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje. Nieuwsgierig naar de kaart? Neem dan contact met ons op en reserveer meteen een tafel.