Kerstbestellijst

Salades & koude gerechten

3-5 personen

  • Huzarensalade

    42,35

    Met Rundvlees

  • Huzarensalade superieur

    48,75

    Opgemaakt met diverse vleeswaren, gevuld ei en vers fruit

  • Zalmsalade

    43,35

    Gemaakt van Red Sockey rode zalm

  • Zalmsalade superieur

    57,15

    Opgemaakt met verse zalm, paling en vers fruit

  • Waldorfsalade

    41,95

    Met stukjes kip en walnoot

  • Schaal met rauwe ham en meloen

    31,95
  • Schaal met luxe vleeswaren

    32,95

    Diverse hammen en salami's

  • Luxe tapasplank

    40,95

    Diverse soorten ham, gedroogde worst, olijven, tapenades en een selectie van buitenlandse- en Hollandse kaas.

  • Luxe kaasplank

    30,95

    Diverse soorten buitenlandse- en Hollandse kaas (witte korst, roodkorst, blauwader, jong, oud en kruiden.

.

6-8 personen

  • Huzarensalade

    61,45

    Met Rundvlees

  • Huzarensalade superieur

    67,50

    Opgemaakt met diverse vleeswaren, gevuld ei en vers fruit

  • Zalmsalade

    62,45

    Gemaakt van Red Sockey rode zalm

  • Zalmsalade superieur

    70,55

    Opgemaakt met verse zalm, paling en vers fruit

  • Waldorfsalade

    59,95

    Met stukjes kip en walnoot

  • Schaal met rauwe ham en meloen

    47,95
  • Schaal met luxe vleeswaren

    48,95

    Diverse hammen en salami's

  • Luxe tapasplank

    60,95

    Diverse soorten ham, gedroogde worst, olijven, tapenades en een selectie van buitenlandse- en Hollandse kaas.

  • Luxe kaasplank

    45,95

    Diverse soorten buitenlandse- en Hollandse kaas (witte korst, roodkorst, blauwader, jong, oud en kruiden)

Voorgerechten

  • Carpaccio opgemaakt op een bordje

    pp 9,95

    Gerookte biefstuk met pijnboompitten, truffelmayonaise, rucola en zongedroogde tomaten

  • Bordje Vitello Tonnato

    pp 9,95

    Kalfsfricandeau met tonijnsalade, kappertjes, zongedroogde tomaten en olijven

  • Champignonsoep

    pp 4,55

    Verse champignonsoep

  • Tomatensoep

    pp 4,35

    Huisgemaakte tomatensoep

  • Courgettesoep

    pp 4,95

    Verse courgettesoep met parmezaanse kaas

Bijgerechten

  • Verse aardappelpuree

    3,50

    Huisgemaakt

  • Gebakken aardappelgratin

    3,75

    Nog even op 180 graden in de oven voor een knapperige korst

  • Stoofpeertjes met veenbessen

    pp 3,95

    Mini peertjes in een kruidige veenbessenmix met porto, rode wijn en gember

Hoofdgerechten

  • Visserspotje

    14,30

    Een tongrolletje, zalmfilet en kabeljauwhaasje in een sausje met versgestoomde groenten

  • Noordzeeblanquette

    15,35

    Blokjes Atlantische zalm en kabeljauw in een roomsaus met witte wijn, Vergezeld met selder en jonge wortelen 

  • Varkenshaasje op Ardense wijze

    13,25

    Sappig rosé gebakken varkenshaasje in een smaakvol roomsausje met champignon en fijne uitjes 

  • Rundstoofvlees met Leffe

    11,45

    Malse stukjes rundstoofvlees artisanaal, versneden en iep een klassieke wijze bereid met mosterd, leffebier en ajuin. Dit op smaak gebracht met laurier en tijm

.

  • Provençaalse kipschotel

    10,95

    Gebakken kipfilet in een zuiderse groentesaus met pepers, uien, courgettes, champignons en tomaten met kruiden en specerijen 

  • Stoofpotje hert op Franse wijze in rode wijnsaus

    13,20

    Een heerlijk mals hertenstoofpotje in een krachtige rode wijnsaus met spekblokjes en paddenstoelen 

  • Kalkoenpochette met portosaus

    12,65

    Een heerlijk mals hertenstoofpotje in een krachtige rode wijnsaus met spekblokjes en paddenstoelen 

  • Konijnenbout

    15,95

    Konijn bereid op grootmoeders wijze met bruin bier

Desserts

  • Proeverij van Pelt

    10,95

    Een proeverij van tiramisu, koffie-caramael panna cotta, monchou met kersen en een limoncello mouse 

  • Tiramisu (4 pers.)

    12,95

    Italiaanse tiramisu voor 4 personen 

Wijnen

Rood

  • Rivera primitivo Salento

    9,95
  • Quinta Casal das Freiras Syrah

    10,95

Wit

  • Quinta Casal das Freiras Colheita Branco

    9,50
  • Rivera Castel de Monte Lama dei Corvi Chardonnay

    16,95

U kunt uw bestelling afhalen op één van de onderstaande data:

- Vrijdag 24 december (tussen 16.00 en 18.00 uur), in de winkel
- Zaterdag 25 december (tussen 10.00 en 11.00 uur), achterzijde winkel

U kunt uw bestelling doorgeven via het bestelformulier die u hieronder kunt downloaden. Let op! Uiterste inleverdatum is maandag 13 december 2021

van Pelt delicatessen
P.A. de Kokplein 116
Winkelcentrum Sterrenburg
078-6182641
06-29912138
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden
  • Maandag
    10.00 - 18.00
  • Di - woe - vrij
    9.00 –18.00
  • Donderdag
    9.00 - 20.00
  • Zaterdag
    9.00 – 17.00