Kerstbestellijst

Salades & koude gerechten

3-5 personen

  • Huzarensalade

    41,95

    Met Rundvlees

  • Huzarensalade superieur

    48,30

    Opgemaakt met diverse vleeswaren, gevuld ei en vers fruit

  • Zalmsalade

    41,95

    Gemaakt van Red Sockey rode zalm

  • Zalmsalade superieur

    56,50

    Opgemaakt met verse zalm, paling en vers fruit

  • Waldorfsalade

    41,95

    Met stukjes kip en walnoot

  • Pasta kip-pestosalade

    41,95

    Koude pasta met kip en groene pesto

  • Schaal met rauwe ham en meloen

    31,95
  • Schaal met luxe vleeswaren

    31,95

    Diverse hammen en salami's

  • Luxe tapasplank

    39,95

    Diverse soorten ham, gedroogde worst, olijven, tapenades en een selectie van buitenlandse- en Hollandse kaas.

  • Luxe kaasplank

    29,95

    Diverse soorten buitenlandse- en Hollandse kaas (witte korst, roodkorst, blauwader, jong, oud en kruiden.

.

6-8 personen

  • Huzarensalade

    59,95

    Met Rundvlees

  • Huzarensalade superieur

    66,80

    Opgemaakt met diverse vleeswaren, gevuld ei en vers fruit

  • Zalmsalade

    59,95

    Gemaakt van Red Sockey rode zalm

  • Zalmsalade superieur

    69,85

    Opgemaakt met verse zalm, paling en vers fruit

  • Waldorfsalade

    59,95

    Met stukjes kip en walnoot

  • Pasta kip-pestosalade

    59,95

    Koude pasta met kip en groene pesto

  • Schaal met rauwe ham en meloen

    47,95
  • Schaal met luxe vleeswaren

    47,95

    Diverse hammen en salami's

  • Luxe tapasplank

    59,95

    Diverse soorten ham, gedroogde worst, olijven, tapenades en een selectie van buitenlandse- en Hollandse kaas.

  • Luxe kaasplank

    44,95

    Diverse soorten buitenlandse- en Hollandse kaas (witte korst, roodkorst, blauwader, jong, oud en kruiden.

Voorgerechten

  • Carpaccio opgemaakt op een bordje

    pp 9,60

    Gerookte biefstuk met pijnboompitten, truffelmayonaise, rucola en zongedroogde tomaten

  • Bordje Vitello Tonnato

    pp 9,60

    Kalfsfricandeau met tonijnsalade, kappertjes, zongedroogde tomaten en olijven

  • Champignonsoep

    pp 4,35
  • Tomatensoep

    pp 3,95

Bijgerechten

  • Verse aardappelpuree

    3,50

    Huisgemaakt

  • Gebakken aardappelgratin

    3,75

    Nog even op 180 graden in de oven voor een knapperige korst

  • Stoofpeertjes met veenbessen

    pp 3,85

    Mini peertjes in een kruidige veenbessenmix met porto, rode wijn en gember

  • Chutney appel/veenbes

    pp 4,95

    Veenbessen, gember, uien, wijn en specerijen met stukjes Jonagold

Hoofdgerechten

  • Visserspotje

    13,95

    Een tongrolletje, zalmfilet en kabeljauwhaasje in een sausje met versgestoomde groenten

  • Kabeljauwhaasje met prei

    13,85

    Het allerfijnste van de kabeljauw in een fijne witte wijnsaus met verse prei

  • Scampi met rode curry

    14,30

    Scampi's in een pittige rode currysaus met krokante groenten garnituur afgewerkt met sesam

  • Varkenshaasje op Ardense wijze

    12,55

    Sappige rosé gebakken varkenshaasje in een smaakvol roomsausje met champignon en fijne uitjes

  • Rundstoofvlees met Leffe

    10,95

    Malse stukjes rundstoofvlees artisanaal, versneden en iep een klassieke wijze bereid met mosterd, leffebier en ajuin. Dit op smaak gebracht met laurier en tijm

.

  • Provençaalse kipschotel

    10,40

    Gebakken kipfilet in een zuiderse groentesaus met pepers, uien, courgettes, champignons en tomaten met kruiden en specerijen

  • Stoofpotje hert op Franse wijze in rode wijnsaus

    12,55

    Een heerlijk mals hertenstoofpotje in een krachtige rode wijnsaus met spekblokjes en paddenstoelen

  • Hutsepot

    8,75

    Een grote klassieker in de Belgische keuken. Gemaakt met verse groenten zoals wortelen, aardappelen, spruitjes, rapen, selder, groene kool en varkensspek

  • Kalkoenpochette met portosaus

    11,95

    Verse kalkoenfilet met een vulling van gehakt, room, witlof en ham. Dit alles overgoten met een heerlijke portosaus

  • Indian Curry met kikkererwten (vegetarisch)

    8,95

    Kikkererwten en kidneybonen gesmoord in een kruidige curry met zure room, tomaat, komijn en limoensap met paprika en zongedroogde tomaten

Wijnen

Rood

  • Rivera primitivo Salento

    9,95
  • Rivera il Falcone Castel de Monte Rosso Riserva

    20,95
  • Quinta Casal das Freiras Syrah

    10,95

Wit

  • Quinta Casal das Freiras Colheita Branco

    9,50
  • Rivera Castel del Monte Preludio Chardonnay

    9,95
  • Rivera Castel de Monte Lama dei Corvi Chardonnay

    16,95

U kunt uw bestelling afhalen op één van de onderstaande data:

- Donderdag 24 december (tussen 16.00 en 18.00 uur), in de winkel
- Vrijdag 25 december (tussen 10.30 en 11.30 uur), achterzijde winkel
- Zaterdag 26 december (tussen 10.30 en 11.30 uur), achterzijde winkel

U kunt uw bestelling doorgeven via het bestelformulier die u hieronder kunt downloaden. Let op! Uiterste inleverdatum is maandag 14 december 2020

van Pelt delicatessen
P.A. de Kokplein 116
Winkelcentrum Sterrenburg
078-6182641
06-29912138
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden
  • Maandag
    10.00 - 18.00
  • Di - woe - vrij
    9.00 –18.00
  • Donderdag
    9.00 - 20.00
  • Zaterdag
    9.00 – 17.00