Voor de echte kaasliefhebber hebben wij een veelzijdig assortiment in zowel Hollandse als buitenlandse kaassoorten. Zo hebben we onze eigen Hollandse van Pelt kaas, van jong tot oud, maar ook diverse kruidenkazen voor de fijnproever. Wij verkopen naast onze eigen van Pelt kaas ook de kazen van Stompetoren en Crand Cru. 

 

UITGELICHT
In Twente mogen ze met recht trots zijn op hun ‘Boer’n trots’. Deze Twentse kaas is meerdere malen in karamel gewassen. Hierdoor krijgt de korst een diepbruine kleur en ontstaat er een karakteristieke zoete smaak. 

Onze buitenlandse kazen zijn voornamelijk afkomstig uit Frankrijk, Zwitserland, Italië en België. Wij laten de kazen tot op het juiste tijdstip rijpen zodat de smaak en textuur optimaal is. 

Het aanbod buitenlandse kazen is zo groot dat wij regelmatig ons assortiment vernieuwen.  Hierdoor kunnen wij u steeds weer kennis laten maken met nieuwe smaken en varianten. 

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de Zwitserse Kaltbach kaas. Deze kaas wordt gerijpt in de kalksteengrotten van Kaltbach, waardoor de kaas een intens rijke smaak krijgt. En door de toevoeging van Zwitserse room ontstaat een buitengewoon zachte en romige textuur.  

van Pelt delicatessen
P.A. de Kokplein 116
Winkelcentrum Sterrenburg
078-6182641
06-29912138
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden
 • Maandag
  10.00 - 18.00
 • Di - woe - vrij
  9.00 –18.00
 • Donderdag
  9.00 - 20.00
 • Zaterdag
  9.00 – 17.00