Ontdek onze producten van hoge kwaliteit

Kazen

Voor de echte kaasliefhebber hebben wij een veelzijdig assortiment in zowel Hollandse als buitenlandse kaassoorten. 

Vleeswaren

Van Italiaanse salami’s en rauwe hammen tot aan klassieke vleeswaren voor op brood. Ons assortiment vleeswaren is divers. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke paté of onze vers gebakken grillworst. 

Noten

Wanneer u onze winkel binnenloopt kan onze notenbar u niet ontgaan zijn. Hier hebben wij diverse gezouten, ongezouten en gekruide noten die wij zelf branden en dagelijks bijvullen. 

Neuhaus pralines

Met gepaste trots verkopen wij als enig verkooppunt in Nederland Neuhaus pralines. Deze heerlijke chocolade wordt al sinds 1857 in België gemaakt en heeft haar kwaliteit ruimschoots bewezen.

Wijn

Ons wijnassortiment bevat enkele unieke wijnsoorten uit diverse kleinschalige wijnhuizen, welke met zorg zijn uitgezocht. Ontdek de karakteristieke smaken van zowel de Spaanse als de Italiaanse en Portugese wijnstreken.

Delicatessen

Naast ons vaste assortiment zijn wij regelmatig op zoek naar unieke en bijzondere producten met een verhaal. Neem bijvoorbeeld onze producten van landgoed de Marienwaerdt uit Beesd. Lokaal geproduceerd en authentiek van smaak.

van Pelt delicatessen
P.A. de Kokplein 116
Winkelcentrum Sterrenburg
078-6182641
06-29912138
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden
 • Maandag
  10.00 - 18.00
 • Di - woe - vrij
  9.00 –18.00
 • Donderdag
  9.00 - 20.00
 • Zaterdag
  9.00 – 17.00